tisdag, oktober 27, 2009

Brådskande ! Besök i Götet på torsdag

En kort notis här för att meddela om mitt besök i Göteborg på torsdag. Jag har en intervju efter klockan tre, men kommer med tåget redan strax före tolv. Tar gärna och lunchar med någon inne i centrum, alternativt hänger ett par timmar om det passar.

I annat fall sätter jag mig i ett hörn och läser vidare i min 400 sidor tjocka regelbok till Rogue Trader (rollspelet)...

21 kommentarer:

Anonym sa...

Aha! Vad är det för jobb? I gbg?
Jag sitter tyvärr lite dumt till, exjobbet ligger lite utanför stan :/
Tror det samma kan gälla för olle.
När drar du tillbaka till Kd?
//waLLan

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Intervjun slutar 17:30 enligt plan, tåget hem går 19:10. Kan kanske passa att ta en fika på stationen däromkring om ni tar er in dit med andra ord.

Anonym sa...

Ska på middag någon gång imorgon men antar att det är runt 19 eller så. Kan ju kanske klämma in en fika på vägen dit (stationen ligger på vägen). Vilken del av stan är intervjun? Har du kvar ditt mobilnummer?
//waLLan

Anonym sa...

Det som slutar på 242 :D

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Mitt mobilnummer slutar som sagt var på 242 nu för tiden ja. 072 - 200 62 42 mer precist. Slå gärna en signal nån gång efter 17:30.

Intervjun är på gångavstånd från stationen, så jag är däromkring.

Bulan sa...

Men lol jag kom just hem från stan ju och nu antar jag att du står på stationen och väntar på tåget.

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Jag kom ifrån intervjun strax efter 18:30, så det drog ut på tiden. Vi får se vad som händer, kanske blir i Götet betydligt oftare i framtiden.

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Ett nytt besök i Götet, denna gång med bokad tid 15:45 till 17;00. Spännande.

Har inte mina tågtider klara för mig än, postar dom om några timmar.

Anonym sa...

Och vilken dag gäller detta????
//waLLan

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Dagen är torsdag den 5:e november, alltså i morgon. Jag kommer med tåget 11:51 och åker hem 19:10, så från tolv till tre respektive halv sex till sju så hittar jag gärna på något.

Jag ska försöka SMSa eller nått sånt också, så Bulan också har koll i tid :-P

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

I går skrev jag på kontraktet, och börjar därför veckopendla till Göteborg måndagen den 23:e november.

Rico sa...

Gratulerar! Gött att vara på banan igen :)

Urban sa...

Gratz! Vissa har svårt att sitta still asså :p

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Tackar :-)

Detta verkar bli nån sorts trend, men jag ska ner till Göteborg på torsdag igen. Ska titta på en etta med kokvrå i Partille klockan 13:00. Åker nog hem med 17:08-tåget dock, och har ingen aning om hur lång tid visningen tar. Hinner därför knappast träffa folk den här gången. Men men, jag blir betydligt mer i Göteborg framöver, så det löser sig.

Rico sa...

Skulle bli extremt förvånad om du inte sett hela lägenheten efter 5 min :) Lägg till 5-10 om du vill spana in cykelförråd/tvättstuga etc. 5-10min till för lite obligatoriskt kallprat.

Avsätt nu 60min och du har minst 35min extra ifall det blir någon form av pappersexercis. Voila! Fri tid i Götet mellan 14:00 och 16:15 då det börjar bli dags att knalla till tåget :)

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Det går ett tåg 15:08 också, och biljetten är ombokningsbar. Glömde skriva det. Behöver dessutom kolla upp busshållplatser och sånt ute i Partille också, så jag har koll. Så det fyller nog tiden faktiskt.

Rico sa...

Ah, tyckte att det var lite väl stor tidsåtgång för att titta på en etta med kokvrå ^_^

Vad får du göra på nya jobbet då? Är Avinode företaget som gör bokningssystem för privatjet?

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Jag ska ha med mig kamera, millimeterpapper och linjal. "Du kommer in i ett rum som är fem gånger sex rutor stort. Mitt på väggen mitt emot ingången finns en dörr."

Bokningssystem för privatjet ja. Lite udda bransch. Jag ska koda helt enkelt.

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Nu i helgen (på lördag) så bär det av ner till Göteborg med lite möbler och andra saker. Helgen går åt till att komma i ordning, och sen på måndag börjar jag jobba. Lär ju vara rätt trött under första veckan, men annars är jag nåbar på mobilen. Kommer inte att ha tillgång till internet hemma till en början, mycket på grund av att jag inte kommer att ha en dator :-P

Anonym sa...

Partille nästa?
Om du är kvar i götet kvällen den 4e dec så är du välkommen på glögg. Gäller givetvis er andra också :D
//waLLan

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Jag är alltså i Göteborg från måndag morgon till femtiden på fredagar inom en överblickbar framtid. Fjärde december är en fredag, så då sitter jag på tåget på vägen hem tyvärr.