söndag, augusti 08, 2010

Omlokalisering

Papper finns nu påskrivna för en fräsch bostad i Göteborg (stadsdelen Flatås) för oss. Inflyttning är i slutet av november. Vi lämnar vår tidigare bostad redan i slutet av september, så en stor del av vårt bohag kommer att magasineras ett par månader medan vi bor i ettan i Partille.

Tyvärr har jag inga bilder att posta här, då de enda bilder jag har just nu är i ett häfte och jag saknar scanner. Som ersättning postar jag i stället denna video:

11 kommentarer:

Anonym sa...

Låna plats på Olle vind, min är tyvärr full :(
//waLLan

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

De som sett ekskåpet förstår att jag inte tycker att det låter som en bra idé... :-P

Kommer att anlita en flyttfirma som släpar alla grejer dit dom ska. Urban och Rico kan andas ut :-D

Rico sa...

Ooh... ekskåpet. Stackars flyttfirma!

Bulan sa...

"Kiss my hairy yellow but"
"Yes sir"

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Flyttfirma beställd för den 30:e augusti. Därefter är vi inte bosatta i Karlstad längre. Märkligt. Lägenheten överlåts den 3:e september.

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Håller på att plocka det sista här, inför flyttfirmans ankomst i morgon strax före åtta. Kommer att bli vaken ett bra tag i kväll känns det som.

Anonym sa...

Go go go Jens!!!

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

I går hämtade flyttgubbarna våra saker och körde dom till ett magasin. Jobbig dag, men nu är det fixat. På fredag ska jag lämna nycklar och få betalt för lägenheten.

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Försäljningen av lägenheten i Karlstad är nu avslutad. I dag ska det firas på lämpligt sätt, nämligen med ett parti 40K-rollspel :-)

Liket sa...

Så, blir det en valfråga i Karlstad, det här med att fritidsgårdarna läggs ner? Jag kan se artikeln i NWT framför mig, fem ljusskygga, håglösa 30 åringar står och ser vilsna ut med några plastfigurer i händerna. Dä ä gôr tôlit dä här.

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

"Dä som är töligast är att di store städera får fler fritidsgårdar medans vi blir utan"