lördag, februari 09, 2008

Blood Bowl

Det har länge ryktats om dataspelet och för ett tag sen kom de första screenshotsen. Verkar som om drömmen kommer bli sann.


Läs mer på: http://www.fz.se/spel/?id=8023
Dessvärre så finns ingen mer info att tillgå på Cyanides hemsida. På de andra större spelsajterna lär dock finnas mer info. Release fjärde kvartalet 2008.

6 kommentarer:

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Sweeeet...

Bulan sa...

Sjukt sweet. Jag har fått intrycket av att man kommer kunna spela med originalreglerna med. Tacklezones, rangeruler och rubbet. Kommer bli grymt att lira stugbowl med varsin laptop!

Bulan sa...

"kan spelas såväl i realtid som turordningsbaserat"

We're in luck ser det ut som. Båda varianterna confirmed.

Bulan sa...

Omg jag är så exalterad över detta att jag måste posta ett par nyheter till. Följande raser kommer i första versionen:

Humans
Orcs
Chaos
Wood Elves
Dwarves
Skaven
Lizardmen
Goblins

Inte säker på Lizardmen där. Hade nog hellre sett high elves eller darkies. Fast visst det funkar nog säkert. De skapar lite mer variation även om de visat sig lite tråkiga att lira.

Mer news på http://www.bloodbowl-game.com/

Forfarande ganska skralt dock. Allt måste visas upp för GW som godkänner innan det kommer upp som newz.

Anonym sa...

Hmm, kan ni inte spela det klassiska gamla blood bowl spelet istället? Om ni kommer ihåg det :)

Bulan sa...

Omg, jag tankade ner det för kanske ett halvår sen. Tänkte att det skulle vara soft att bara kolla in igen. Det ska sägas att spelet inte direkt var någon storsäljare när det kom och jag förstår det. Jag kommer inte ihåg hur långsamt det var när jag spelade det för 10 år sen eller vad det var men det var så sjukt långsamt att jag inte varit med om något liknande. Gubben tog typ 30 sek på sig att utföra sin förflyttning. Kanske något vajsing med att det är omgjort för XP osv men kontentan var: Totalt ospelbart.