onsdag, januari 03, 2007

Dipping del 3

Här är det färdiga resultatet av min första dippade modell.
Efter att ha dippat den har jag bara bättrat på den blå färgen (se Dippng del 2).
Några av de slutsatser jag dragit av den här första modellen är bl.a. att blått kanske inte är så lämpligt som lagfärg. Jag kommer förmodligen att välja någon nyans av rött istället då detta passar bättre med den dipp (medium shade) jag använder.

3 kommentarer:

Rico sa...

Blev najs tycker jag, hur lång tid tror du att den tog att måla totalt? Jämfört med hur lång tid du brukar ta på dig på en jämförbar modell?

Sen en lite offtopic-fråga:
Finns det nåt bloodbowl-lag som inte redan är "upptaget" inom föreningen? Vore kul att skaffa ett gäng och lira ett par matcher. Skaven vore trevligt t.ex.

waLLan sa...

Hmm, jag var inte så smart att jag tog tid :/ Men det gick mycket snabbare än när jag målar "vanligt". Sedan var det min första modell på flera år så det kommer att gå fortare med tiden :D En annan grej var ju det där med färgen, väljer man färger smart slipper man efterarbeta + att man bör nog pensla på dippen i de flesta fall.

Vad gäller lagen så finns nog de flesta i föreningen skulle jag tro. Vad gäller skaven så har olle ett lag + att spanjoren (även om han inte är medlem) har ett.
Det finns ju en del nya lag som jag inte tror att någon kör, annars är det ju bara att ta ett du tycker är ballt.. Du kommer ändå skaffa fler ;o)

Bulan sa...

Testa och lira några matcher med några olika typer av lag. Det är rätt stor skillnad på spelstil mellan de olika. Chaos, dvärgar osv dänger jäkligt bra medan skaven och alverna är snabba och skickliga med bollen. Sen finns det orcs som dominerar på alla punkter :D