söndag, december 30, 2007

Nyårslöften

Det drar sig mot nyår igen, och det är återigen dags att fila på nyårslöften. Precis som förra året så lägger vi våra nyårslöften som comments här.

6 kommentarer:

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Jag lovar först och främst att måla fler modeller än jag köper under 2008. Jag lovar också att måla en fantasy-armé (Chaos) så att jag når minst tusen poäng målat (jag har redan några demoner målade i och med 40K-armén).

Angående mitt senaste nyårslöfte så kämpar jag fortfarande. Det kan gå innan nyår, men det visar sig. Återkommer med en ny post om det vid tillfälle.

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Jag snubblar tyvärr på mållinjen med mina Emperor's Children. Det är några detaljer samt baser kvar på mina terminators, och min sista rhino är halvfärdig. Men men, dom blir klara rätt snart, så det får gå ändå.

Ännu ett nyårslöfte: Jag lovar att inte börja spela Travian igen, och att inte heller börja med något annat på samma sätt tidsslukande onlinespel under året.

Bulan sa...

Jag har inte något warhammerrelaterat löfte i år. Det gick ju åt pepparn med det förra. Annars kämpar jag med en vidrig baksmälla.

Det enda jag lovar är att testa warhammer online när det kommer i mars/april. Fast det är lite fegt löfte för det skulle jag köpa oavsett om jag lovar eller inte.

I övrigt så har jag fått en ny idé till ett spel. Reglerna som mest är i idéstadiet liknar Empires of the Ancient World eller vad det heter som Jan har. Jag saknar ett skönt krigsspel för flera spelare som inte tar en hel dag att spela klart (axis and allies). Finns säkert några stycken på marknaden men det är alltid kul att göra egna. Känner ni till något spel som har en skön Europakarta a la diplomacy? Tänkte att man kan scanna en karta och sen fixa till den i photoshop eller så ritar man en egen .

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Jag har räknat ut en lämplig 1000p-armé nu. Siktade på att få en bra armé snarare än att få en som går snabbt att måla, så jag kanske ändrar på sammansättningen under året :-P

Borde i alla fall bli tre enheter marauders, en enhet warhounds, en enhet daemonettes och en magiker. Gott om modeller, och en ganska jobbig armé att hantera för motståndaren hoppas jag. Vi får se.

Anonym sa...

Jag väntar ivrigt på Warhammer: Online.

Något löfte ger jag nog inte, men har suttit och räknat lite på min 40k-arme och kan konstatera att det är lite jobb kvar på den. Saknas lite modeller, men mest målning.

Att göra ett brädspel låter väldigt jobbigt. Är det inte lättare att göra en mod till nått skapligt spel?

Pholostan sa...

Jag lovar att inte lova nåt. Löften är ändå till för att brytas.

Warhammer: Online. Mmm. Farligt knark.