fredag, maj 29, 2009

Dice-O-Matic, Chapter Approved

För situationer då man helt enkelt har alldeles för många tärningar att slå, t.ex. i en enorm närstrid mellan Orks och Tyranids, så rekommenderar Tibanna härmed införskaffandet av en Dice-O-Matic.



Här nedan syns ett exempel på ett sådant fältslag, ur en känd film (fast med lite inslag av ny musik).

8 kommentarer:

Rico sa...

Holy craperoni Batman! That is one serious dice-rolling-machine!

Bulan sa...

Sån där igenkänningsprogramvara är ju helt grym. Sett att de använder sån på göteborgsvarvet för att känna igen startnr på alla 45000 personer som springer förbi kamerorna som rasslar med ett antal bilder per sekund.

Liket sa...

Den där maskinen tar ju bort mycket av skickligheten ur warhammer. T.ex. skillen att göra 2st 6+ saves samtidigt för att rädda sin high elf general på drake undan en dark elf assasin, eller att se till så att samma assasins heart of woe tar kål på ovan nämnda high elf general.

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Maskinen är ganska extrem ja. Samma kille gjorde tidigare en motsvarande maskin i Lego, men den här maskinen är ett försök att göra en mer brutalt industriell maskin.

Inga kommentarer på Star Wars-klippet? Det är väl värt att se, även om man tycker att Phantom Menace var lite väl oseriös. Eller kanske till och med särskilt om man tycker så.

Bulan sa...

Lol, varför sätter de ens in fotsoldater eller fotrobotar när de är ute på ett stort fält? De där sköldarna de har verkar de ju kunna ta sig igenom endå. Varför väljer jar-jar-folket ens att möta dem ute på ett fält?

Bulan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bulan sa...

http://www.youtube.com/watch?v=5blbv4WFriM&feature=related

Den här är en av mina favvos på star wars annars. Helt sjuk.

Liket sa...

Darth Vader being a smartass, haha.