söndag, november 12, 2006

Emperor's Children vs. Black Templars

På lördag kväll blev det inget pysslande. I stället rev vi av ett rejält parti 40K, 1750 poäng mer precist. Eftersom jag fortfarande har min brors kamera hemma så tog vi några bilder också. Tyvärr blev det väldigt få bilder under de hetsiga sista dragen i partiet, men ni får hålla till godo ändå.

Deltagare:
SB: Jens, Rikard
Övriga: -

En spaningspatrull från Black Templars undersöker en gammal forskningsstation, men kommer plötsligt under beskjutning från de hädiska Emperor's Children. Det är ett bakhåll! Från gömställen i närheten närmar sig lilamålade fordon i rask takt, med demoniska läten ljudande ur stora högtalarsystem. Ledaren för spaningspatrullen kallar på förstärkningar.

I väntan på förstärkningar grupperar sig huvuddelen av Black Templars runt omkring en kulle, detta för att förbättra sina möjligheter att beskjuta de trupptransporter och motorcykeltrupper som närmar sig.

Samtidigt som en bitter närstrid med kaosdyrkarnas frammanade demoner bryter ut vid Black Templars försvarslinje anländer förstärkningar i stor skala, precis i tid för att bemöta huvudstyrkans attack.

På den andra (icke fotograferade) flanken av slagfältet hände inte så mycket intressant. Ett mindre antal Emperor's Children genomförde en avledande manöver, men hamnade under beskjutning av ett drygt halvdussin Black Templar Terminators understödda av en Predator-tank och tog skydd bakom klipporna. Denna manöver fick dock effekten att flera av de tyngre elementen av Black Templars inte fanns på den plats där den största striden kom att stå.

Tillbaka vid kullen har den nyss anlända befälhavaren organiserat sina Black Templars för att bemöta kaosdyrkarnas attack. Från tre olika håll anländer trupptransporter fulla med Emperor's Children Noise Marines för att angripa försvarsverkets frontlinje, och de tidigare fotograferade motorcykelburna trupperna svepte in mot flanken. En vild närkamp bröt ut.

Under närkampen glömde vi helt bort att fotografera konflikten, men det hade nog mest gett ett rörigt intryck. Det här är i alla fall minerna efter slaget. Emperor's Children segrade över Black Templars.

5 kommentarer:

waLLan sa...

NICE :D
Blir sugen på att spela, vi kanske ska fixa ihop nåt Olle??

Bulan sa...

Jag är alltid sugen fast vi borde måla lite först. Har du någon matta wallan?

Jens 'Spacejens' Rydholm sa...

Ni får släpa era prylar till mig när ni är i stan. Gott om utrymme, terräng, matta och annat användbart.

Spela förståss gärna på annan plats också, men det var ett bra tag sen jag spelade mot vissa i sällskapet... :-)

waLLan sa...

Jepp jag har en matta, planen är dock att fästa den på någon form av skiva. Massa terräng har jag också :D

waLLan sa...

Förresten Olle, när ska du fixa tillbaka våra träd från huvudstaden???? ;o)